Ut på tur, aldrig sur

Efter att ha blivit väckt och mycket mas, om & nej så satt jag i en bil 04;45, osminkad, gummistövlar, knallrosa mjukisbyxor, sovtröjan, inga strumpor eller bh på mig påväg ner mot Uddevalla med en full pojk, Knoph & Tilda.
Landade på donken runt halv sex, fick lite nuggets, pommes, cheese osv i magen innan vi bestämde oss för att åka till lägenheten och sova. Väl sagt som gjort.
Idag har jag gjort...? Vaknade runt två och sedan kändes det som om klockan bara gått bort, suttit i bilen mer än halva dagen, fått tacos i magen & ligger just nu i soffan med en proppmätt mage och sitter och pratar med mi madre allt från Uddevalla, Göteborg, utlandsresor osv. Livet är faktiskt ganska jävla bra just nu. Så nu vet ni det.
Lovet har börjat helt ok, jobbat från fredag-måndag, haft det bra, träffat Mimmi, världens bästa mamma har fyllt år, ätit tårta, fått besök av familjen parnevik, vart ute på bus, imorgon är det arbetsintervju som gäller, åker till Göteborg imorgon eller på torsdag, stannar till fredag/lördag morgon. Annars flyter livet som sagt på som tusan 👌👍
P.s bilderna är från alla möjliga dagar

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0