I'm not even going to get mad anymore. I'm just going to learn to expect the lowest out of the people I thought the highest of.

jag saknar göteborg så att det gör ont i mitt hjärta förtillfället..
har aldrig riktigt känt att jag har passat in här uppe, kanske för att jag kom mitt i högstadiet, eller bara för att, ijag vet faktiskt inte..
då folk här uppe tog förhastade slutsatser, vilket gjorde att jag ännu mer inte kände mig välkommen.
vissa här uppe har gjort mig till en helt annan person, en person som gjort mig starkare och att jag nu vet att man bara kan lita på sig själv.
vissa har jag kommit nära, och dom personerna älskar jag över hela mitt hjärta. dom har lärt mig att det finns människor som inte är som andra, som ger en en chans att visa vem man är. medans andra har lärt mig att det finns människor som kan vara rena på utsidan men smutsiga på insidan.
jag saknar min fina bästa vän, som alltid kommer vara min bästa vän. en person som vet sången i mitt huvud utan att jag behöver sjunga den.
nu när jag flyttar ner till uddevalla tar jag det som tredje gången gillt, då alla börjar om från scratch, vem det än är. och ingen tar förhastade slutsatser. let it be like a new begining, again.
ta inte denna texten allt för hårt eller som ett påhopp eller något liknande. för det menar jag verkligen inte, för det finns människor som jag inte skulle klarat mig utan här uppe, samtidigt som jag saknar vissa fina människor i göteborg.

"HEJ DU BORDE JOBBA SOM MODELL, INTE STÅ HÄR BAKOM KASSAN, HEJDÅ"

fick en go kommentar igår, och sedan en go kommentar idag. får bara tacka och buga för dom två juuuuu.... har jobbat hela veckan, och kan äntligen säga att jag är ledig i några dagar!
frågan är som jag skall gå på haaks eller inte? får fundera klart på det, och sedan så får jag se hur jag gör.. vet dock inte vad jag skall göra innan, så vad skall ni göra gott fooooolk?
känner mig så äcklig och har aldrig känt mig så äcklig innan, så nu skall jag springa t duschen, hejdoooo

ÄLSKAR ATT JOBBA NÄR DET ÄR STRÅLANDE SOL UTE......

Nu blir det jobb elva till fem, imorgon blir det likaså fast ett längre pass, elva till åtta. vill bara meddela att jag hatar svenska vädret, då det bara är fint när jag jobbar och skit dagar när jag är ledig. hoppas det börjar regna för er alla sedan!!!!!

Stop being so judgemental, make sure you fix what's wrong in your life before you start judging others.

en dag ledig, hur underbart? för underbart. jobbat varje dag, och fortsätter jobba imorgon med.. kuuuul..........
skall lägga mig i solen ett tag och sedan blir det heeem för att tagga inför jobb dom här tre dagarna också, hehe.


I'M GOOD ENOUGH PERSON TO FORGIVE YOU. BUT NOT STUPID ENOUGH TO TRUST YOU.

mitt hjärta kom hit igår, det blev god mat och bara mys. du är bäst!
om ungefär en timma så går bussen till svinesund där det blir jobb på burgan, två till åtta, kuuuul däär, eller? är helt död efter dom här två dagarna med jobb, så fattar inte hur jag skall orkar med en hel vecka, med waddafakk det är money........
idag kommer lönen in på kontot, om den inte redan gjort det? skall i vilket fall hämta ut mina två paket som ligger och väntar på posten, två långklänningar, två par jeans och en dress. najjjzzzz.
mitt internet är sååå snabbt också, därför det inte kommer bli så mycket uppdatering i veckan plus att jag jobbar som en jubelidiot..
nu skall jag gå ut och ge pollarna hö, fixa mig och sedan ta moppen till busshållplatsen, coool bruuud, hehe XDXDXD

Tänk om folk var som pengar, då hade man bara kunnat hålla upp dom mot ljuset för att se om dom var äkta eller falska.

skall sluta tro på folk, som säger en grej och sedan gör en annan. svin säger jag bara.
vilket fall så sitter jag hos mitt hjärta just nu, lyssnar på världens goaste låt och väntar på att han skall komma hem.
vid sju går min buss hem och imorgon blir det jobb och nio dagar framåt. fy tusan, hehe.
byyyyyyyyyyyyye

Before you go to sleep, let go of everyone who doesn't belong in your life. No need to take them with you into tomorrow.

   

TJUGOFÖRSTA JULI TVÅTUSENELVA.

mina ögonbryn ser ut som om dom är en djungel och mina ögonfransar blev havlt misslyckade. herregud som jag ser ut nu.. får se till att fixa dom innan jag börjar jobba på lördag, annars dör jag.
har landat hos mitt hjärta, men han är ute och kör, så vet inte riktigt vad jag skall göra, kanske rätta till mina ögonbryn, nej för jag kan ju inget göra, DÖÖÖÖ säger jag bara!
älskar livet, och på lördag börjar min helvetes vecka, med jobb varje dag i nio dagar, och inga roliga tider är det inte heller.
och med detta trista och klagoinlägg säger jag hejdå!


ÖGONBRYN & FRANSFÄRGNING.

har precis färgat min ögonbryn och väntar nu på att mina fransar skall bli klara, dock tycker jag att jag misslyckades med mina bryn då dom ser gröna ut enligt mig.. men enligt dom andra ser dom helt normala ut i dagsljuset, nå väl. imorgon åker jag och köper nyfärning och färgar dom en gång till, på hopp att dom inte ser lika gröna ut.. tycker jag är speciellt snygg med det som kommit aningen utanför, hehe

-

FoRGET: things that stupid people have said to and about you.
Focus: on the People who truly love and care for you.
Carry: on with what you enjoy doing and do it with extra knowledge that you and your heart are good.


"du hamnar i både kärlek och bråk. det blir en intesiv vecka."

sitter och kollar sista minuten resor, och just nu skulle det inte suttit helt fel med det, eftersom det är kaoooooos här. hihihohohehe.
sitter hos mitt hjärta och klockan fyra går bussen här ifrån och sedan landar jag hemma i ungefär en dag, för att sedan komma hit igen och sova en natt.
jag börjar sakna det nära vi hade.
i helgen blir det jobb och sedan nästa vecka blir det jobb, VARJE JÄVLA DAG!!!!!!!!!!! kommer att dö, dör redan.
om drygt tio dagar får jag nycklarna i handen, och jag längtar som en jubelidiot på dom, skall ni veta, sedan är det ungefär bara fyra veckor kvar tills vi börjar skolan, det har gått snabbt. farligt snabbt.
funderar på att ta ut mitt löshår idag, som ändå skall av om några dagar och köpa färg och färga det snäppet mörkare, men vågar jag? njaaa, jag vet inte,men det lockar som tusan!


You're a good soldier, choosing your battles, pick yourself up and dust yourself off, and back in the saddle

landade hos mitt hjärta idag, fick en tur till trollhättan och tillbaka.
fick köpt mig en ny bok igår, är inte den personen som faller för att läsa, men denna boken fastnade jag vid direkt och den heter i det tysta, jag kan verkligen inte sluta läsa den.
vilket fall så lämnar jag mitt hjärta imorgon igen, sedan på lördag & söndag blir det jobb.
nu skall vi mysaaa, BYE


IT'S HAVE BEEN TO MUCH THIS WEEK

det har hänt alldeles för mycket denna veckan. har blivit mer deppiga inlägg än någonsin. och jag ber om ursäkt för det, men visst är det så att man har en blogg för att skriva av sig, både det man känner och tänker på? så är det i vilket fall för mig. jag har inte min blogg för att den skall vara något speciellt rolig eller handla om vissa saker. istället är den som min dagbok, som ni läser. hur mitt liv är, som jag berättar för er.
just nu sitter jag hos min mormor i göteborg. kändes bra att få prata ut med henne, exakt vad jag tyckte och tänkte, efter det som hände igår. vilket fall som helst så skall jag försöka åka till mitt hjärta idag, som jag saknar som tuuuuusan, mitt fina hjärta, vad tusan skulle jag gjort utan dig?
nu skall jag och mormor åka och handla något gott och ätaaaa, se ya.
och ni, jag lovar att jag skall ändra på dom hära inläggen efter idag. jag börjar om på kula ett. lägger allt bakom mig och står på egna ben. från och med nu, kommer jag alltid, alltid lita på mig själv!

EN DANS PÅ ROSOR?

folk säger ibland att livet är en dans på rosor, men vet ni vad, det håller inte jag med om för fem öre. livet är en dans på taggtråd. man lyckas gå mellan taggarna men ibland kan det hända att man trampar fel så att man hamnar på en av taggarna. och det svider, det känns i hela kroppen så ont det gör.
ungefär så är mitt liv nu, en dans på taggtråd.

IT'S NOT THE WORLD WHO CHANGES, IT'S THE PEOPLE WHO CHANGES THE WORLD.

har landat på båda benen igen, det har hänt alldeles för mycket det senaste som nu börjar bli bra, mitt huvud har åkt i olika tankar det senaste. som jag inte har en aning om vad dom betyder. dom snurrar runt för fullt i mitt huvud. som ett språk jag inte förstår. som ord utan meningar.
jobbade idag, var inte taggad för fem öre, men jag klarade mig igenom dagen och sedan for det hemåt med ett par nya springskor och en ny mysig tröja, som jag är helt kär i. bilder kommer.. kanske, om ni har tur, riktigt tur! imorgon blir det jobb igen, fast på burgan, två till halv tio, kul där, verkligen...
nu skall jag hoppa bums i säng, då jag varit vaken sedan halv sju imorse.
love

RSS 2.0