Just because a girl hangs out with guys more than other girls doesn't necessarily mean she's a slut. Just means shes got more bros than hoes.

Ligger just nu i soffan och har kollat på två om inte tre avsnitt av one tree hill, fått diskat och städat undan lite i lägenheten då det såg ut som värsta bomben hade släppts.
Skall snart springa in i duschen för att duscha och sedan ta åtta tåget till gosen :)
Har egentligen inget vettigt alls att skriva så fattar inte ens varför jag gör ett inlägg? men ni får ha det suuper där ute i vädret så talas vi, tjoflööööjt

kaoooos

haha, kan meddela att allt är ganska så kaos just nu. jag och min madre har missförstått varandra och nu när hon såg piercingen i tungan så blev allt kaoooos. okej kompisar, livet är kaos. tack för mig. är jätte arg/sur osvosv. fuck my life!!!!! mhm tack för mig osv

21:24

Ligger just nu i sängen och myser med min favorit hund, bellabus. Min bästa Lou följde med mig efter skolan och vi vandrade ner till Willys för att köpa saker till smoothie och annat gott, hade det allmänt bra helt enkelt. Efter hon hade gått somnade jag och vaknade när min syster kom och sa att hon hade vart och köpt kladdkaka på Leyas, bästa ♥
Kan meddela att andra piercingen jag tog var i tungan, och skrev det inte igår då jag inte ville att min mamma skulle få reda på det, vilket hon gjorde i vilket fall, haha! Nåväl, nöjd som aset är jag!!
Skall försöka skriva på talet i svenskan nu, och sedan skall jag nannaaa!!

Be with someone who can't stay mad at you, who can't stand not talking to you, who is scared to lose you

You were nothing I ever expected, but ended up being everything I ever wanted



I just want to grab you then hug you and tell you I've missed you

bäste lou



I need someone who'd go through the thick and think with me, and not back out.

Lika snabbt som söndagen kom lämnade fredagen oss.. så här långt kom jag med mitt inlägg i söndags..
sitter just nu på spanskan och det har hänt en hel del denna helgen, var ute på bus i fredags, då det kom lite gott folk till mig. På lördag och söndagen jobbade jag. Igår var jag lite busig och tog hål i naveln och även på ett annat ställe.. ;)
Tackar även Gud för det fina vädret han gett oss den senaste veckan och hoppas att det håller i sig ett tag till!
Igår fick jag besök av några olika människor och somnade sedan bredvid gosen och vaknade lyckligtsvis upp med inte en så himla svullen tunga!

Till alla tjejer som säger att alla killar är likadana - öppna ögonen, inte benen

Sitter just nu på tåget påväg mot Strömstad. Är huuuuur trött som helst och höll på att missa tåget, så fick springa som en idiot till centralen..
Igår hade jag en lite förfest hemma hos mig, där det både var tårar och skratt, brustna hjärtan och lyckliga själar (HAHA poeten själv, mhm säger då det), runt elva vandrade vi alla ner till torget men försvann sedan åt olika håll, själv hamnade jag på pingvin med Andrée, Lukas, Tobias och Simon efter det var det bara jag och Simon kvar, så då bestämde vi oss för att åka till Äsperöd, dock var det inte så mycket att ha, så jag lyckades fixa skjutts ner till stan, en snäll pojke vid namnet Dennis betalade taxin och vi alla var lyckliga igen!
Efter ett besök på donken (som är en självklarhet) och massa prat med nytt folk så vandrade jag och tre andra söta små pojkar hem till mig för att sova! Och nu sitter jag här, trött som tusan, men livet fungerar ändå!


Don't take her for granted


you act like it's you against the world, but it's really just you against yourself

create animated gif
Sitter just nu på tåget och försöker skriva klart historian. Går dock inte så bra, men skall bli klar med den ikväll har jag bestämt.
Mådde inte alls bra idag, både psykiskt och fysiskt så stannade hemma och åkte med mamma till uddevalla för att hämta några få saker, så nu är jag på g till Strömstad igen, där jag kommer att tillbringar min natt.
Så fort jag anlätt till Strömstad skall jag gå och köpa färg med Mimmi och färga min fula utväxt. Antingen blir det rött igen eller brunt, får se vad som lockar mig mest när jag står där!
Nåväl, har inte haft tillgång till varken dator eller internet så skyller på det, då jag inte uppdaterat, hehe
Säger även tummen upp till det fina och varma vädret, helt galet, nästan så att jag borde åka till stranden och sola <33
Nåväl, ta det lugnt i vårvädret mina galna vänner

if you can't make someone happy, let them be happy with someone else

Oavsett vad som hänt så kommer det alltid vara lite plats för dig i mitt hjärta. Ingen kommer någonsin att kunna ta det ifrån dig. Kom bara ihåg det.
Ligger just nu och natt tänker på högsta grad. Tänker lite på hur mycket mitt liv har förändrats på bara några få veckor. Hur många personer som jag tappat kontakt med och hur många som jag även kommit närmare. För en gångs skull så mår jag faktiskt bra, riktigt jävla bra. Innifrån och ut. Saknar att träna och måste komma igång med det på riktigt, då jag känner mig i behov av det plus att jag mår så mycket bättre. Sedan längtar jag så tills min lön på fredag så att jag kan boka utlandsresan. Är trött på skolan, men på något vis klarar jag den ändå, livet leker ganska så hårt just nu, tänkte bara meddela detta. Klockan slår även snart halv två och mina ögon börjar bli trötta så skall lägga mig ner för att sova, innan klockan ringer på halv åtta imorgon!
Sometimes someone has to hurt you deep enough for you to realize how better your life is without them in it
Natttiiii

The only people you need in your life are the ones that prove they need you in theirs

you can fake a smile, but you can't fake your feelings

15 things a girl wants from her guy but won't ask for:


The sad part is, once you finally let someone have you, they stop doing what it took to get you

animated gif maker
God kväll, då vissa personer i min närhet börjat klaga på att jag bloggar för lite, och jag faktiskt håller med en aning så tänkte jag att kan väl lika gärna slänga in ett inlägg nu. Sitter förtillfället just nu i soffan med ett glas oboy, lyssnar på lite musik och har tänt några ljus för att mysa till det lite extra. Hade sovmorgon till 12.20 som gjorde livet lite bättre, bestämde mig för att åka med Linda hem för att försöka börja med vårat projektarbete, vilket gick toppen. Kom en bit och hoppas nu på att snart vara klara, då det skall vara inne på fredag. Senare på kvällen så fick jag besök av två pojkar, Johan och Timmie, sedan dom lämnade mig har jag fått städat hela lägenheten och bara tagit det lugnt. Imorgon kommer min kära mamma på besök och sedan får vi se om jag stannar i uddevalla eller ej!

ser ni?

hehe ni var lika idiot som mig alltså :ppPp

Mhmmmm livet känns bra


RSS 2.0