On my way down to Gothenburgo!

Sitter just nu i bilen för att åka till Göteborg och hjälpa mormor flytta. Är hur vidrig, slite och äcklig som helst.


dreams don't always havt to exist while the sun's down and your eyes are shut.

sitter på historia lektionen och pratar om medeltiden, det mest ointressanta som finns om jag får säga min mening.
en lektion kvar, spanska. och sedan skall jag springa hem för att diska, slänga soppor, packa, ner till tvättstugan för att leta efter mina haremsbyxor som är mitt liv. idag blir det hem till strömstad för att mysa med mami och sis & därför blir det ingen uppdatering då vårat internet inte fungerar.
på måndag blir det nytt äventyr, wooop.


true shit

Varje tjej förtjänar en kille som kallar henne för älskling, kysser henne som om han menar det, håller henne hårt som att han aldrig vill släppa taget, torkar tårarna när hon gråter, inte gör henne svartsjuk på andra tjejer och gör istället andra tjejer avundsjuka på henne, inte rädd för att låta sina vänner veta hur han verkligen känner för henne, och låter henne veta hur mycket han verkligen älskar henne.

Kärlek är att skapa ett vi utan att förlora ett jag.

A good relationship is a give and take from both people.
A bad relationship is one person giving and the other person taking.

Du är det finaste jag har, min gos

 


do the work others aren't willing to do, and you'll get the things others will never have.

livet äger när man i stort sätt skrivit en roman och internet bara stängs ner <3
vilket fall så har jag precis lyckats få ner både pizza och lite godis som jag förtjänar efter att vart på gymmet och pumpat lite!
min gos kom och hämtade mig & H, släppte av henne och vi åkte vidare till torp, där jag införskaffade mig en plååånka som jag inte kan bestämma om jag skall behålla eller inte.. får se hur jag gör med livet där.. insåg även att jag slösat fyra eller femhundra kronor på mat på två dagar, hur i helvete lyckas man med det? kan ni svara på det eller? nee, tror inte det va...
lovet är i stort sätt planerat, och imorgon åker jag hem till mami och sis, för att mysa med dom och sedan blir det en sväng både till uddevalla och göteborg antagligen, supert!

there's a difference between giving up and moving on.

sitter på sista lektionen och halva mattelektionen har gottåt till ingenting.. har inte lärt mig någonting på halva terminen. hej ig liksööm
idag blir det gymmet än sväng med H & sedan blir det torp med min gos, hehe
varn yss på föreställning på sinclair och måste säga att dom var grymma, vill också kunna dansa så bra!

stunden äger, ångern suger

borde sova. måste sova. är inte trött. vill sova. kan inte sova.
det är precis så det är för mig, precis just nu. skall gå upp runt sju imorgon för tvätt tid, men orkar jag? nej vill ligga och kolla på oth hela natten, yes <3
funderar på att hoppa över tvätten imorgon och be mamma hämta upp tvätten på torsdag kväll och sedan tvätta som en galning hemma, det låter lockande. får se hur jag gör imorgon hehe.
har nu läst igenom min & Hannas debattartikel tre gånger tror jag och idag orkar jag inte mer än så!

sometimes on the way to a dream, you get lost and find a better one.

hey där fucker.
kom precis hem efter att ha vart på harrys och kollat på min lillasyster som vart modell för märket kidoo, efter det blev det go mat på harrys som världens bästa mamma bjöd på!
skall nu läsa igenom min debatt grej som jag egentligen inte orkar göra, men vill inte svika min kära vän Hanna <3
funderar på att sätta på oth, be någon köpa godis och komma till mig och ge det, fan så gott! dock så är min mage hur mätt som helst, men skulle nog lyckas proppa ner det också.
sitter just nu och lyssnar på justin beiber också, lööööve him liksööm!
imorogn skall jag gå upp vid sju när jag egentligen har sovmorgon till tio för att tvätta, bara för att jag missade tvätttiden i måndags och måste verkligen tvätta, älskar livet <3

i can't promise to fix all your problems, but i can promise you wont face them all alone.

har just nu landat i lägenheten efter två lektioner, och en middag hos Hanna.
håller på att bli förkyld, eller är förkyld, halsen sticker mig när jag sväljer och ögonen kliar, livet äger!
om en stund vandrar jag ner till Harrys för att kolla på min lillasyster när hon skall vara modell för märket kidoo.
just nu hickar jag så mycket så det känns som jag skall spy vilken sekund som helst, om ni ville veta..

OCH DÄR VAR JAG MÖRKHÅRIG FÖR FÖRSTA GÅNGEN

tackar hanna lyckades göra mitt hår så bra!

just like a shoe, if someone is meant for you, they will fit perfectly; no forcing, no struggling and no pain.

har ätit i princip hela dagen. hanna sitter bredvid mig och nu funderar vi på att gå ner till donken för ännu lite mer mat.. herregud, vart skall detta sluta?
lönen kom in på kontot idag, 2600. satt verkligen inte fel nu, har fått köpt mig en svart väska, som jag verkligen var i behov av, cactuz mat, mat, mat & ännu mera mat. tror jag slösat fem hundra redan...nerrå. fan vad pengar skall gå åt hela tiden, snart kommer räkningen på mobilen med, får hoppas på att den inte är på för mycket.
har även fått beställt ett par svart pumps, så snygga, och så värda pengarna. hoppas bara att dom sitter bra på mina breda fötter, om inte, så åker dom tillbaka.
hade en och en halv lektion, spanskan var inställd och det var först meningen att jag och hanna skulle till trollhättan för att marknadsföra skolan, men vi ändrade oss snabbt och har legat i min soffa sedan dess.
i helgen blir det ändrade planer, men vi får se vart det leder någonstans hehe. bus eller godis, well. skall göra det till något bra iallafall.




Du är bäst nu, men du var bättre förr

Dom här känslorna, det här tar på mig lika mycket som det tar på dig. Att jag inte vet hur jag vill ha det gör inte saken bättre heller. Min finaste, du är det finaste jag har.


if you love someone, showing is better than just telling. if you don't love them anymore, telling is better than showing it.


A smile can brighten someones day

.


Don't take ger for granted

IF SHE TEXTS YOU, TEXT HER BACK. IF SHE WANTS TO HANG WITH YOU, HANG WITH HER. IF SHE WANTS TO TALK TO YOU, TALK TO HER. IF SHE WANTS TO HUG YOU, HUG HER. IF SHE WANTS TO HOLD YOUR HAND, LET HER. JUST BECAUSE SHE’S YOURS AT THE MOMENT, DOESN’T MEAN SHE WILL BE IN THE FUTURE.
TREAT HER RIGHT OR SOMEONE ELSE WILL.


RSS 2.0