KÄRLEK ÄR ETT ORD TILL NÅGON KOMMER OCH GÖR DET EN MENING.


It's only after we left everything that we are free to do anything.

har landat hos mitt hjärta och har precis satt på kranen till badet. lyckades även göra hela mig helt blöt då jag inte visste vilken av knapparna som var vilken, hehe.
imorgon väntas jobb och sedan fortsätter jag till uddevalla för annat kul med hanii.

HOME SWEET HOME

är hemma från tre grymma dagar i Stockholm med världens bästa klass, (& örebroarna ni är bra ni med, fast inte lika hehe)
sitter just nu och inväntar adam, oskar, oskar och nicklas tror jag. om jag inte tror helt fel. vilket fall som helst väntas idol ikväll och sedan mys med min finaste.
bilder kommer inom kort, ligger redan ute på face, men skall allt klara av att lägga ut några här med, men inte idag.
love

GOD MORGON

sitter just nu och äter frulle, och skall snart vandra ner till torget för att åka vidare till Stockholm, med min fina klass!
sex timmars bussresa väntar så jag har laddat upp med både godis, vindruvor, mackor och massa dricka!
mhm, ville bara säga detta, hejdo

past is a good place to visit, but certainly not a good place to stay.


‎"You say you know your best friends, yet they stab you in the back"

Ligger och myser i soffan med min bästa och kollar på idol. Borde börja packa för skall stå nere på kungsgatan vid kvart över sex imorgon bitti, that feeling. så efter idol blir det sängen dirren!!!!!
kommer ha med mig datorn och hoppas på att jag inte kommer att ha tid att sitta där, för nu kör vi all in!!!
en mongo bild på en mongosyster!

laughing so hard, no noise coming out, so you sit there clapping like a retarded seal.

tänkte på min knäppa vän, hanna. hehe

sitter på sista lektionen - svenska. hade orientering första lektionen, gick med lou. hamnde så klart i ett bostadsområde istället för i skogen, tog en kontroll, hehe. är stolt över oss ♥
har även laddat till det med lite godis och dricka inför stockholmsresan, känns så bra, längtar som tusan till imorgon!
skall vandra ner för att köpa vindruvor också sedan är allt ready!
lönen har kommit in på kontot, dock hade den redan kommit in i fredags vilket inte jag trodde och levde fattig hela helgen bara för det, men som tur var var det väl bra, för mitt konto skull.... mhmhmhmhm.
herrå xD

you only have one life to live, so make it good, 'cause you only live once

jag lever ett en jävligt bra helg. sjukaste på länge dock, haha.
kände mig ensam i fredags så tog bussen till Tilde runt ett på natten, där det blev cola, skratt och en sen kväll!
igår blev det ferre hos orre, hehe^^
okej, skall försöka med ett seriöst inlägg.. vilket fall så var det skönt folk där, lärt känna nytt och fått träffat på gamla människor, slutade på donken för mat och somnade runt halv fyra på lördagsnatten. kan bara säga att det var galet skoj. har sår lite varstans men vad tusan, man lever bara en gång som sagt!
mamma hämtade mig sedan runt två, åt på cactuz innan vi åkte hemåt, fick gojsat i hennes hår, så nu är snart allt löshår borta, dock har mina händer tagit smällen för det, inte funny inte..
stod upp vid sex idag och imorgon väntas det att stå upp vid kvart över fem.. för att åka vidare till Stockholm, med världens bästa klass!
bjuder på tre mongo bilder, som inte är i bästa kvalité!

Nothing lasts forever, so live it up and drink it down. Avoid the bullshit, take chances and ever have regrets. Because at ONE point everything you did was exactly what you wanted.

I wish i was cuddled in your arms right now. Meningen säger sitt, känner mig ensam, övergiven och ledsen. Vet dock inte varför, då jag egentligen inte har någon anledning. Saknar mamma som tusan just nu och hon är i Sunne och jobbar. Hoppas dock att hon kommer till mig och somnar i lägenheten tills imorgon. Och om min kropp säger sitt så kommer jag antagligen att jobba och på kvällen får vi se vart den leder mig!
Just nu kollar jag på idol, för att driver tiden, funderar på att gå och lägga mig efter det, men nerrå, skall lägga mig i badet med massa bubblor, hehehe
Ligger även en cheesburgare framför mig, men har precis lyckats trycka ner mig mcflurry, och en chees, så får vänta med den andra.

-

"Life is too short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't. And believe that everything happens for a reason.. If you get a chance - take it.If it changes your life - let it. Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it."

I wish you could hear all the words I'm too afraid to say.

Igår kväll började febern och har hållt i sig till nu. Har även sovit i tolvtimmar inatt, minst. Världens bästa man kom hit igår och tog hand om mig, lagade mat, kycklig, pommes & någon pommessås. Vid halv nio vandrade han i till skolan och kom hem vid halv elva och tog hand om mig ända tills klockan slog två då han tog tåget hem. Åt även pizza till frukost, men det får man göra när man är sjuk!
Mamma har hämtat ut mitt paket från H&M och hon är påväg till Sunne, men hämtar upp mig sent ikväll om inte vi båda sover här i Uddevalla inatt. Hade tänkt att jobba i helgen, men tror jag ringer och sjukanmäler mig, då jag inte kommer orka att springa som ett fån från klockan elva till fyra på eftermiddagen. well, vi får se.
Kommer i vilket fall sova i lägenheten imorgon natt och om någon gör mig sällskap ja, det får vi se.
Lönen kommer in på kontot på måndag och på tisdag åker vi till Estocolmo, och jag vägrar att vara sjuk då, mhm.
Men nu skall jag se på film för att fördriva tiden något och om jag orkar så skall jag även vandra ner till donken för att göra mig förtjänt av en mcflurry med diam och kolasås!

when you glance over at someone, and he/she is already looking at you.

You have to get hurt, thats how you learn. The strongest people out there, the ones who laugh the hardest with a genuine smile, those who have fought the toughest battles. Because they have decided that they aren't going to let the world hold them down. Instead, they are going to show the world who is boss.

Feel joy, hope & strength. Believe in yourself. Live in the present. Every moment is your life.

Ligger i soffan och tycker allmänt synd om mig själv, tror jag håller på att blir sjuker. Huvudet sprängs snart, min näsa kan jag knappt andas ur och mina ögon svider. Kan säga att om det håller i såhär, så blir det ingen skola för mig imorgon. Kul att jag jobbar hela helgen med, plus att vi sticker till Stockholm på tisdag som jag vägrar att missa. mhm, liksom.
Funderar på att sätta på en film (green street hooligans tror jag det blir, för er som bryr er), medan jag inväntar mitt hjärta som skall komma hit och ta hand om mig!

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.

Man mår som man förtjänar, eller något sådant. vilket fall hade jag en go kväll med Evelina, Hanna, Hanna, KP, Fanny, Elsa, Felicia!
Somnade sedan gott i min säng och hanna i soffan, om ungefär nu så går jag och möter Hanna för att vandra ner till skolan, mhm ni hörde rätt, skolan!!!!! hoppas ni alla vaknar jätte tidigt idag liksom, aha!
nej, men kvällen igår var vrickad, men hur go som helst, så tack gott folk för den!
nu får jag gååå
LÖÖÖÖVE

life's too short to be sitting around miserable.

har världens bästa mongo!
idag har jag, ätit kladdis & fikat med min goe klass, vart med mitt mongo som jag tillbringat med resten av dag och kommmer att tillbringa natten med. har lyckats få i mig lite sallad nu på kvällskvisten och även godis till idol. dock är det nu slut och jag kollar på house, vilket är så jääävla bra!!!!!
har även kollat på utlandsresa nu och mongot och jag funderar starkt på att åka på novemberlovet, dock är det nästintill kallt över allt då. så vi får se hur det blir!

RSS 2.0