I CAN'T LET YOU HURT ME ANYMORE

Hej, vill bara meddela att jag lever! livet är ganska bra just nu bara att det händer ganska mycket runt omkring mig för tillfället.. i fredags packade jag dom sista lådorna och inatt sover jag i huset för första gången. kommer kännas en aning konstigt att vara så långt bort.. jobbade igår och skall jobba nästa helg med, mina ben o knän dör när det är en timma kvar, smärta är det. vilket fall så sitter jag på bussen från älskling påväg till strömstad för att träffa petra. sedan for det iväg till huset för att greja o packa upp! lovar att jag skall bli bättre på att blogga, men har inte orkat av personliga skäl. puss!

ONE OF THE HARDEST PART IN LIFE


LÅNGA NAGLAR IGEN - WONDERFUL


TUSEDAY

igår var jag på jobbintervju, gick som smock & idag ringde dom mig och sa att jag fick jobbet & undrade även om jag kunde jobba på lördag..hur bra? super bra! behöver änna lite pengar nuu.
vilket fall så åkte jag till skolan vid elva och precis då kom skoltröjorna, helt wonderful, älskar dom, i mitt hjärta liksom.
fick fixat mina naglar igår, så nu har jag långa och fina naglar, har ringt och beställt tid för mina ögonfransar som skall förlängas & min klänning som jag beställde satt som smock & nu är det bara skorna som skall fixas och sedan är allt klart!
nu har jag hamnat hos mitt hjärta och vi tänkte att vi skulle gå på picknik. men ingen av oss orkar göra maten som skall med ut, så det skiter sig tror jag.
vilket fall som helst är det inte alls långt kvar tills vi går ut nian, och jag längtar men ändå inte.
nu skall jag gå upp och baka eftersom jag matilda och hanna skall ha kaffedop imorgon!

LOVE

-


SÖMNPROBLEM?

det senaste har jag haft så himlens svårt att somna. somnar ungefär vid ett varje kväll och är gör trött på morgonen. vissa dagar sover jag även när jag kommer hem ifrån skolan, för att jag är så trött? har aldrig haft sömnproblem i hela mitt liv, men nu börjar jag undra. för hur jag än vider och vänder på mig så lyckas jag ändå inte somna? vilket fall som helst.... så var jag ju på konfirmation igår, var väldigt skoj att sitta i kyrkan i ungefär två timmar, ni missade något ni som inte var där!!! efter kyrkan åkte vi vidare till johnny, där det blev mat och prat. skulle egentligen vidare till uddevalla, men eftersom vi var där så länge, så blev det inget med det. istället åkte vi dit idag, efter jag följde med adam t brattön, fråga mig inte varför. men jag hade ändå inget bättre för mig. åkte vilket fall till uddevalla där det blev trerätters och gott sällskap! nu är jag nyduschad och ligger ensam i sängen.. kanske därför jag inte kan sova? nu säger jag GOD NATT för mig! LOVE

GODMORGON

har precis fyllt magen med frukost och nu sitter jag här.
vädret är inte såppas bra ute så att jag kan sola (vilket suger, eftersom jag egentligen behöver det), om det bara inte hade blåst så skulle det vart peeerfekt. vid ett åker vi till kyrkan för konfirmation, wiho. efter det åker vi till johnny för efter grej av konfirmationen och sedan fortsätter vi till uddevalla, för gott sällskap.
imorgon blir det störmstad och sedan på måndag blir det jobbintervju.
så kommer antagligen inte blogga fören på måndag, men det kan hända att jag får in ett inlägg imorgon, eller på måndag.
nu skall jag hjälpa mitt hjärta att välja kläder till sedan.
en bild från sommarn 2010. lycklig, fräknar och blondt hår. jag saknar det.

LIVE YOUR LIFE


SISTA SKOLDAGEN MED LEKTIONER GJORD

sista skoldagen för nian är gjord. alla nationella är klara, alla prov & inlämningar likaså. hur underbart? för underbart.
känns nästan overkligt att det är mindre än en månad kvar till skolavslutningen och jag lämnar hamburgsundskolan för gott. känns inte heller som jag bara har gått där i två år snart, utan det känns som det har vart många år till.
sitter nu hos mitt hjärta, ikväll blir det film och mys, skall se på en av mina favoriter, jakten på lycka. åh så fin film är det. sedan imorgon blir det konfirmation för 96;orna med min påfågelklänning, ångrade att jag tog den, önskade jag tog den andra istället, för robin klagade bara på att den var ful och det gjorde så att jag inte ville ha den. men får slänga på mig den imorgon i vilketfall och bara se happy ut.
magen börjar ropa efter mat nu känner jag, så skall springa upp, slänga i mig lite mat och sedan blir det massvis med fruktsallad som efterrätt.

VAD ÄR EGENTLIGEN KÄNSLOR? OCH HUR KAN MAN KÄNNA KÄNSLOR?

det är två frågor som åker runt i mitt huvud just nu, en annan fråga är även hur vi människor kom till? jag vet inte om jag tror på det där med att aporna utvecklades till människor. svar som jag tror att vi människor aldrig kom att få ett riktigt svar på. sedan undrar jag även hur vi kan få känslor? vad är egentligen känslor?.. jag tror inte att någon kan förklara vad det egentligen betyder eller är. men i vilket fall så har det hamnat inuti oss, människor. konstigt, men sant. vissa känslor är bra, medan andra är dåliga. vet inte helle riktigt varför jag skrev detta inlägget, men jag har tusen frågor jag skulle vilja ha svar på nu, och speciellt det där hur vi uppstod, och hur vi faktiskt kan känna det där som kallas känslor....

MAYBE I SHOULD GO BACK TO THE PLACE I REALLY CAME FROM.

min dag har varit en jobbig dag. det är inte så att den har vart jobbig att det vart tråkiga lektioner eller så. utan det har varit en jobbig dag känslomässigt. känner mig arg, sur, ledsen och besviken, allt på samma gång. men egentligen vill jag vara glad.. i vilket fall är det jobbigt det där med känslor ibland. nu skall jag hoppa in i duschen, efter det skall jag packa kläder tills i helgen, åker till mitt hjärta hela helgen och sedan på söndagen sticker jag till strömstad för att sova där, för att sen åka vidare på jobbintervju på måndag. KYSSEN

JAG ÄR SÅ LYCKLIG

majmånad är helt klart min månad. fick reda på att jag fick lägenheten. vilket gjorde mig till den lyckligaste människan på jorden idag.
fick gjort so provet, nu är det bara inlämningen om magnesium och ett till prov i no:n, efter denna veckan är det inga mer prov eller lektioner i högstadiet. lycklig människa här!
ser framemot sommarlovet mer än någonsin just nu. fick även reda på att jag fått sommarjobb. och japp, life ruuuuules!
nu skall jag skriva klart uppsatsen!
byyyyyyyye

EN VANLIG MÅNDAG

Dagen startade med prat i klassrummet och sedan for det iväg till idrotten för att ha orienteringstävling. vilket slutade med två fästingar som hade satt sig och en trött Hannah. hade en lektion efter det, engelska där vi fick reda på vad vi fick på uppsatsen i nationella. blev nöjd med mitt betyg och slutade dagen med ett leende. Jag och Isabella bestämde oss snabbt och enkelt för att gå hem till henne, plugga både no och so. det gick ju som det gick, men vi gjorde i vilket fall lite granna. men det är ju som sagt tanken som räknas... är nyligen hemkommen och funderar på att lägga i kroketterna i ugnen, fastän jag egentligen inte är hungrig efter alla nötter och russin jag och Isabella åt. men tror det blir att jag lägga in dom i ugnen ändå, bara för att..... Min blogg är hel knas så skall försöka fixa det inom kort, men inte nu för har ingen då min dator har kraschat så jag skriver från mobilen. älskar livet ibland. Kram

SOMTIMES YOU JUST HAVE TO LOOK IN THE MIRROR AND SEE IF IT'S REALLY YOU.


UNGEFÄR LIKA TRÅKIGT OCH DYSTERT VÄDRET HAR VART IDAG, ÄR JAG NU.

idag ringde klockan kvart över sex, för att jag bestämde mig snabbt och lätt igår kväll för att åka med mitt hjärta till vårgårda där han tävlade och slutade på fjärdeplats. du är duktig du! stannade på max på vägen hem, tryckte i oss varsin hamburgare och sedan åkte vi hemåt. landade hemma vid sex kanske. efter det har jag inte gjort mycket alls, eller mamma hämtade mig vid halv åtta hos mitt hjärta och vi åkte hem, satt och pratade och nu sitter jag här i soffan o glor på tv. imorgon blir det TaRK hela dagen eftersom jag är så snäll och hjälper till! så ingen sovmorgon då inte. resten utav min söndag blir att plugga, har inlämningar och prov hela veckan, fy tusan. idag har även jag varit lika dyster som regnet och inte alls vart på topp. men man kan inte alltid vara glad. trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag längtar faktiskt till att flytta. jag längtar även tills jag får lägenheten i uddevalla och jag längtar så efter min ensamma säng just nu. så genom denna raden säger jag godnatt!

RSS 2.0