Today;

Skjorta, gina / tub-bh, bik bok / knall blåa jeans, vila / halsband, regnbågen

 


One Direction ♥

One Direction - What makes you beautiful
One Direction - One thing


Grattis min fina vän!

Idag fyller min fina vän Amira år som ligger mig nära om hjärtat hela sjutton år. Bara ett år kvar tills du är arton och det känns nyss som om vi gick i sjuan och spelade handboll ihop, galet.
Känns hemskt att inte fått fira din födelsedag med dig, men i helgen och nästa år då du fyller arton skall jag vara med!
Love 😘


Home sweet home

Jobbat som vanligt varannan helg, hade hyfsat kort pass idag och tog halv sju bussen till Nordby för att byta mina svarta jeans, fanns inte dom jag ville ha, så tog ett par som jag redan hade.
Nåväl, igår hade jag myskväll med sis och med världens goaste katt men just nu sitter jag på bussen ner till Uddevalla hem till min gos


Hey there, beautiful. Go look in the mirror. Really look at yourself. Past the insecurites, past everything you think is wrong. You are beautiful. Remember that.


sometimes you have to hurt someone's feelings just to let them understand how it felt when they hurt yours.

myser


how to make a gif
free gif maker

Alla kan få dig att le, men bara vissa personer kan göra dig lycklig. Det finns en skillnad, du vet.

Jag älskar människor som kan få mig att skratta, även när jag inte ens vill le.

Alla tycker att du skall vara glad bara för att du är ung. Men de ser inte de krig vi kämpar varje dag.

Helt död efter att ha jobbat i exakt åtta och en halvtimma, fick jobba över en timma, egentligen mot min vilja men vad gör man inte för lite extra cash i kirran???? Håller även på att söka nytt jobb och hur går det? åt helvete rent ut sagt, fick även förfrågan om jag vill jobba varje helg i februari?!?!!? är dom helt hjärntvättade eller? tror dom inte att jag har ett liv eller?!??!?! :@@ eh, jo det har jag faktiskt........
nå väl, nu skall jag mysa vidare med min syster och invänta mamma som jag inte träffat på en hel vecka, saknar henne!!!!!
Du vet, bara för att du är vacker betyder det inte att du kan behandla människor som om dom inte har någon mening. tänk på den du!!!! MHM

Du vet att livet är värt kampen när du ser tillbaka på vad du förlorat och inser att det du har nu är så mycket bättre än innan.

Sitter hemma hos Mimmi i strömstad och har precis bakat fetaste kladdkakan som man verkligen kan kalla kladdkaka. Är trött som ett as och idag skall jag lägga mig tidigt då jag börjar jobba halv tolv imorgon och jobbar till halv åtta, är inte så sugen på det mördar passet då jag kommer få springa som en idiot imorgon och kriga med norskarna samtidigt!
Men nu skall jag vara lite social här, och imorgon så kanske jag färgar håret knallrött, får se om jag vågar. hehe

Kärlek?

Den mest överlägsnaste känslan som finns, på alla sätt. Den kan vara bland den bästa känslan som finns, fjärilarna i magen och hjärtat som dunkar tusen gånger snabbare, som om det skall hoppa ut. En helt underbar känsla om allt går som man vill. Vill säga att man får den man vill ha och att känslan håller i sig hur länge som helst. Men den kan även vara den mest plågsamma känslan, att veta att den man älskar mest älskar någon annan, att veta att man har känslor för någon som inte ens är värda är hemsk. Man känner sig så underlägsen på ett vis, som om dom äger en, fastän dom egentligen inte gör det. Som om dom äger en tack vare känslorna man har till den personen. Galet.
Måste även säga att det finns inget finare än gamla par som varit tillsammans sedan ungdoms år och fortfarande är tillsammans, så fint, så starkt.

 


En av den bästa känslan i världen är när du vet att du faktiskt betyder något för någon.


Things are not always so good that you want to, but it comes bad and good days for everyone.


Mot min vilja, men är stolt över mig

Bokade soltid tre, men när jag kom hem tänkte jag avboka den och bara lägga mig under täcket. Men eftersom det var mindre än en timma innan jag skulle sola så gick det inte.. Argt och bestämt gick jag till gymmet iallafall och har nu både solat och gått på bandet i en halvtimma. Träffade Fanny och vi fick oss en pratstund påvägen hem. Nöjd och belåten är jag nu hemma och skall lägga mig och kolla film själv med mina godsaker.

image descriptionimage descriptionimage description


Coldplay - Paradise

When she was just a girl,
She expected the world,
But it flew away from her reach,
And bullets catching her teeth.

Life goes on,
It gets so heavy,
The wheel breaks the butterfly.
Every tear, a waterfall.
In the night, the stormy night,
She closed her eyes.
In the night, the stormy night,
Away she flied.

♥ love

Skall sluta med sådana hära inlägg nu och skall lägga in lite dagens outfit och lite texter m.m

RSS 2.0