NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG MED DETTA?

vet inte vad som hääääänt, jävla blogg fan! vet någon hur jag kan rätta till detta? det blir så när man går in på en kategori, någon som gillar att pyssla o fixa detta, får gärna säga till sötiiisar.


-

Minns det som igår, första gången du log
Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog


WORK WORK WORK

trött som ett svin och mina fötter luktar tåjam. har jobbat allday today. även imorgon blir det jobb allday. sedan ledig i en vecka, ganska nice faktiskt. kommer dock inte jobba så mycket i sommar, men va i helvete, det är ju faktiskt sommarlov.
och har blivit lite sämre på att blogga dom senaste dagarna. men vet ni varför? jo för jag hamnade faktiskt på smögen i tisdags för att hälsa på min gamla goe vän amira. stannade där till onsdagen för att sedan åka hem till mitt hjärta, sov hos honom, som jag sedan tvingade upp vid halv åtta för att jag skulle hinna med bussen till nordby, där jag slutligen skulle jobba. dessa norskar. fattar ingenting. hehe.
sitter nu och pratar om nästa vecka som är planerad dom dagarna jag inte jobbar, great? yesman!
nu går mina ögon i kors, så tror jag skall gå o nanna, för imorgon väntas en jobba as dag............

I'M FALLING DOWN OVER AND OVER AGAIN

skulle ut och sprungit idag, men när jag vaknade i morse hade jag så ont i ryggen så jag knappt kunde röra mig. så får bli en spring tur imorgon om jag inte åker till smögen, väntar bara på att amira skall svara mig, heeeeeeehe.
idag har dagen spenderats stort sätt i en bil och på nordby, hittade inget där då jag inte orkade leta eftersom det var smock fullt med norskar.
har börjat måla om mitt rum till vitt och snart är det klart, skall bara måla väggarna en gång till och sedan skall även fondväggen på och sedan är det klart! lovely.
börjar oroa mig för mina nära, hur dom egentligen mår. och jag hoppas ni vet att jag finns här, mina små hjärtan.
vilket fall som helst så skall jag gå in i duschen nu tror jag, för såhär äcklig har jag inte vart på länge.
och ikväll skall jag böna o be om att det blir fint väder både imorgon o på onsdag..

A PICTURE IS LIKE A LAST MEMORY

har inte haft tillgång av data dom senaste dagarna, men här kommer bilder ifrån midsommar som jag tagit av alexandra & elin, hihi.
på midsommar blev det först en tur till alexandra för gott folk och sedan fortsätte det till grebbestad där det blev bus, hoho

tack mina gosar för en go midsommar!

GLAD MIDSOMMAR

sitter just nu hos mitt hjärta och inväntar han & oskar för att sedan åka vidare till alexandra med gott sällskap.
har ångest för att jag inte vet om jag skall ha klänning eller om jag skall ha byxor?
vet inte heller om det slutar med att vi åker med till grebbestad ikväll eller inte, bara vänta och se.
ha en super bra midsommar gott folk, för det skall i vilket fall jag ha! ♡


I WOULD BE YOUR TEARS


LOVE MORE AND ALL GOOD THINGS WILL BE YOURS

åkte med mamma till göteborg, nu sitter hemma hos mormor och myser, läser gamla böcker som jag skrev när jag gick trean, har precis fått i mig både macka och chokladpudding det med.
kollade efter midsommarklänning förut, men hittade jag något i folkmassan? nej?
så får hoppas på att klänningen kommer på posten imorgon, annars får jag ha något annat, men vad vet jag inte ännu.
ikväll åker jag till mitt hjärta och imorgon tar jag en tur till dingle för att fixa några små grejer.


yääy, snygga camisar

IT'S REALLY GOOD TO HEAR YOUR VOICE SAYING MY NAME, IT'S COMING FROM THE LIPS OF AN ANGEL

världens bästa är du, mitt fina hjärta

BEHIND EVERY BEAUTIFUL THING, THERE IS SOME KIND OF PAIN.

vaknade för inte alls för länge sedan, är ensam hemma och har inte en aning om vad jag skall göra. inte bra väder är det heller.
har precis kollat buss till mitt hjärta. får se om jag åker dit idag. saknar min gos i vilket fall.
jag slutar fan aldrig att förvånas, om det inte är en grej så är det en annan, fy tusan säger jag bara. vilket fall som helst så ropar min mage efter mat, och idag skall jag vara nyttig. för fy vad mycket onyttigheter jag åt igår.
blond & långhårig, & bästa vän.
BYE

YOU ALWAYS MAKE ME SO DISAPPOINTED, WHY?

jag vet inte om vi står på samma sida av vägen när sommaren är slut. för mig är det en tidsfråga.

MIDSOMMAR ÅNGEST

har precis märkt att jag inte har ett jävla piss att ha på mig.. så impulsbeställde precis en vit & en leopard mönstrad långklänning ifrån H&M. ber till gud att dom hinner komma innan midsommar. om inte dom gör det, får jag köra på ett par jeans, skjorta och ett knallrosa linne. det får det bli, men bara i värsta fall.
lönen har kommit in på kontot, dock ingen stor summa, men en behövlig summa. datorn funkar igen och jag saknar mitt blonda hår, så funderar på att ringa och beställa tid till det? men har slösat för mycket pengar på håret det senaste så vet inte... får se hur det blir med det. i vilket fall så till hösten skall jag bli blond. punkt slut.
ställde mig på vågen idag, och fyttirackan vad jag har gått upp i vikt det senaste halv året. spyr. så efter midsommar skall jag skaffa mig ett par springskor så skall jag börja springa, även om jag hatar det, så måste jag göra det, för jag har gått upp så äckligt mycket i vikt. usch. så här skall det fanimig springas!
nu blir det film och mys med familjen, BYE

HAPINESS OFTEN SNEAKS IN THROUGH A DOOR YOU DIDN'T KNOW YOU LEFT OPEN

jag mår bra. har jobbat både torsdag och fredag och imorse vaknade jag upp hos mitt hjärta. igår blev det mys med chips & dipp. fick reda på att en langosbod har öppnat i hamburgsund. och eftersom aldrig adam smakat på det, så blir det en tur dit idag. mm...... längtar, den jäveln jobbar till tre så här sitter jag o typ dör, hehe.
men nu skall jag ut i det fina vädreeet, ha det gooootototot


BANKOMATKORT

 
bilden blev visst uppånerpå och min hand syns nog mer än kortet gör i vilket fall äntligen fått fixat ett nytt bankomatkort, då mitt förra blev uppbitet av våra valpar som hände för ett årsen ungefär så kände att det var dags med ett nytt. känns skönt att ha fått ett nytt, men aningen surt att koden till kortet kommer nästa vecka. kan lika gärna berätta vad jag gör hehe. sitter på bussen från nordby där jag jobbat fastän jag egentligen inte orkat. för har blivit hur jävla förkyld som helst. nu är jag i vilket fall på väg till mitt hjärta. där det blir mys med chips o dipp. Puss

JAG LEVER MEN ÄNDÅ KÄNNER JAG MIG SOM OM JAG VAR DÖD

igår var det skolavslutning, först till kyrkan, hem och äta tårta och sedan till konserven för ett sista avslut med mina gosar. känns inte som om det är sommarlov, känns inte heller som om jag har gått ut nian. känns både skönt och lite ledsamt. men vafan, den bästa tiden är nu säger vissa, så nu kör jag bara. alla hade med sig kamera utan jag såklart hehe, skall sno lite bilder från lite gott folk och sedan blir det bildbomb här (om jag orkar, annars finns bilderna på face). dum som jag var åkte jag till adam igår kväll och fick stå upp två timmar tidigare än vad jag egentligen hade behövt för att ta bussen så jag skulle hinna till jobbet.
på tal om annat så har haft en förkylningsblåsa i käften som nu har spräckt och jag är dunder förkyld och mina ögonkliar, sov kanske tre timmar inatt. så nu skall jag hoppa i sängen, för imorgon blir det jobb och sedan vidare till mitt hjärta för mys.

PEACE


RSS 2.0