true happiness is not about a big laugh or tears of joy. It's about simple smile whenever you remember someone who made your life simple, but completely happy.

"it's not about finding someone who won't fight with you or make you sad. it's about finding the person who will still be standing there wiping the tears away, holding you in their arms after a fight, and the one who will never leave, not matter how hard things get."
har lyckats trycka ner en halv kebabpizza och skall snart hoppa in i duschen. var en sväng på torp med mitt hjärta, hittade några fina fjäderörhängen och earcuff som jag skall köpa mig så fort jag åker dit igen och ångrar mig nu att jag inte köpte mig dom.
den här veckan har inte varit en bra vecka för fem öre. är arg, ledsen, sur, besviken på folk runt omkring mig och jag hoppas att det blir en bättre start på december än vad slutet av november är.



Even something really beautiful can be broken sometimes.


Look for today

Skinnjacka, joy / stickad kofta, vero moda / spetslinne, h&m / tub-bh, avklippt ginalinne / halsband, regnbågen / jeans, cubus.
Blev en svart dag med ett halsband som gjorde susen!

 


it's not hard to sacrifice everything for someone. It's hard to find that someone who deserves your sacrifices.

har precis tryckt i mig en kyckligsallad lagad av mig själv, jag äger! skulle tränat idag, men tappade lusten till allt då matteläraren förstörde ens dag. har varken ork eller lust att göra något längre, måste vara något psykiskt fel på mig, men det är sant. har verkligen tappat lusten till allt.
skall hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen för att mysa hela natten med min finaste som jag älskar dig, bästa du!
tack för mig, kramis

MADMADMAD

har suttit med spanskan i ungefär en timma, skrev på google translate ena halvtimman och skrev sedan av texten i boken på en kvart, så mycket har jag pluggat spanaska idag. sista delen provet av första kapitlet i spanskan imorgon, har varken lyckats på första eller andra delen av provet, och kan säga att jag inte hade lyckats (om jag nu gör det vill säga) om jag inte hade google translate, även om den förstör mitt liv.
kan berätta att jag inte kan något, och om det är något som jag vill byta ut med i min linje, så är det att vi måste ha fan språk som förstör ens liv. är så arg på spanskan nu att jag inte ens vill lägga minsta lilla tid på den. har dock inte "råd" att få underkänt på den kursen då min utbildning i senare år kräver lite mer än bara godkänt i mina ämnen. men jag kan berätta för er att jag orkar inte ta tag i skolan nu, och det kommer jag få sota för i senare dar om jag inte gör det nu.
dock kommer jag någon gång i mitt liv kanske ta tag i den här jävla spanskan som bara förstör och som inte vill fastna i mitt huvud. men jag tackar ännu en gång google translate för att du finns vid min sida när jag behöver dig som mest, vad skulle livet vara utan dig? jo en mer kunnig hannah. livet äger <3

life is very interesting. in the end, some of your greatest pains become your greatest strengths.

sitter i soffan med en nyduschad och go adam. har precis pratat med mamma och lättat på mitt hjärta. kan berätta att det kändes bra och gjorde mig lättad.
fick sms imorse om att jag jobbar hela helgen, 13-20 stänger helt alone och 12-20 på söndagen, blir alltså en helvetes helg med goa pengar som kommer att komma in sedan.
borde ha börjat med spanskan för längesedan, men dom som känner mig vet att jag sitter med den sista dagen på kvällen, så typiskt mig och det kommer inte gå speciellt bra. JORA JAG KOMMER ATT ÄGA FETT!!!!
skall ta en tur till willys alltså bussen om jag skall vara ärlig och köpa fläskfilé och potatisgratäng som kommer att bli min och mitt hjärtas kvällsmat.
tack och hej för mig

'

forget every reason why it won't work, and find faith in the one reason why it will.

Disappointments are just God's way of saying, "I've got something better in store for you."

"sometimes all you have to do is forget how you feel and remember what you deserve."

sitter just nu på andra lektionen. lång dag idag och sedan bär det hem till lägenheten om jag inte tar en sväng till torp. fick julpyntat i lägenheten, så nu är den julmysig!

respect people who find time for you in their busy schedule, but love people who never look at their schedule when you need them.

you have to go trough the worst to get to the best.

It dosen't matter if you weren't her first, as long you're her last.

Kan inte sova, tankar snurrar för fullt runt i mitt huvud just nu. Mycket har hänt det senaste halvåret och jag inser att vi inte har det som vi hade då, som om vi tappade varandra på vägen, som om detta halv året visat vart vi egentligen står. Jag vill ha tillbaka dig, dig, dig. Inte den du är nu.
"I want you to fight for me."


thats what true love is - always wanting what is best for someone, even if that doesn't include you.

When nothings go right, go left. Jo det uttrycket har vi hört förr, men frågan är om man inte rymmer ifrån sig själv då?
Jag tror ni fattar. Vem rymmer inte från sina problem när man väl får dom och verkligen kan "rymma" från dom? Alla. Jag tror att alla har något litet långt där inne som alla rymmer ifrån och som tär på en så fort folk börjar ta upp det till ytan igen. Tänk att ett leende kan dölja så mycket och göra så att alla tror att allt är så bra, det är farligt. Tänk även hur lätt man kan falla för någons leende som sedan förstör en totalt, galet.
Blev ett rörigt och ett knasigt inlägg som fick mig att lätta lite på hjärtat för ikväll. Ha en go kväll alla!

 


Myshelg med en fin vän

Blev en sväng i stans alla affärer igår kväll då dom hade nattöppet. Åkte sedan vidare hem till mig för att se första och andra filmen i twilight, vilket slutade med att jag inte somnade fören fem i natt. Ikväll blir det mys med mimmi och trean av twilight och sedan bio så snart som möjligt för att se första delen av fyran!
Idag var det jobb till sju och fick frågan om jag ville vara ledig imorgon, så tackade glatt ja och åker antagligen ner till Uddevalla tidigare än planerat för att ta en sväng till torp och julpynta lite i lägenheten.
Vill avsluta detta inlägg med att jag vill tacka mina bästa för att ni finns där för mig hela tiden och att ni är sååå bra!

image description


Lussebulle och julmust

Firar med en lussebulle och en flaska julmust att det är fredag idag. Dock blir det jobb i helgen, men med massa mys!


we are lonley sometimes. that doesn't mean we will always stay that way.

sitter på historian just nu, en lektion kvar som innehåller spanskaprov, hörövning. har så ont i magen att jag inte vet vart den skall ta vägen. vilket fall så blir det jobb i helgen och mys med mimmi, som kommer att innehålla twilight filmerna som jag fortfarande inte sett. pinsamt, eller hur? mhm vet.
fick min lön idag, tvåtusenspänn, livet äger, trodde jag skulle fått etttusen bara, så på livet äger på riktigt!
men nu skall jag börja med min jävla uppsats innan jag typ döööör hehe XDXD najs bajs typ ^^
nej men serri
ha en bra helg nuråå, ja kramisar typ

one day, someone is gonna find you worth loving. you better make sure you're worth keeping.

livet suger när man får samtal på mobilen, ett helvete i ansiktet och två brev hemskickade. tusen spänn åt helvete säger jag bara. fyfan. livet suger aningen just nu, är arg, sur, ledsen och besviken, både på mig själv och på vissa som finns i min omgivning och om deras beteende mot mig inte ändras, skall jag snart se till så att jag inte har dom kvar, för dom gör ändå ingen nytta i mitt liv om dom ändå bara skall göra mig sur eller något annat :)
gick hem på lunchen med Tilde, Mark (john), Malin och Jennie pratade om livet och hade det allmänt trevligt. fick gjort matte provet, gick åt helvete, är dock inte förvånad men hoppas ändå på att jag inte skall göra omprov..
håller på att skriva klart engelskan och skall snart, sakta men säkert börja plugga på spanskan tills imorgon, borde gjort det tidigare, men har inte vart redo.

RSS 2.0